Medewerker kleinschalig wooninitiatief (M/V)


Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar zorgzame, hartelijke medewerkers kleinschalig wonen voor 16 tot 20 uur per week.

 

Wat ga je doen?

In de functie van medewerker kleinschalig wonen worden schoonmaakwerkzaamheden en gastvrouwtaken gecombineerd. Het is fijn als je uit beide werkzaamheden voldoening haalt (het grootste deel van je tijd zal door de schoonmaakwerkzaamheden in beslag genomen worden). Je zorgt voor een opgeruimde, schone gemeenschappelijke ruimte en keuken en verricht huishoudelijke werkzaamheden in de kamers van bewoners (soms samen met de bewoner). Als je een frisse, nette ruimte achter je laat, geeft je dat een voldaan gevoel. Het kan ook zijn dat je de boodschappen en voorbereiding voor de maaltijd doet.
Daarnaast zorg je in en om de gemeenschappelijke ruime voor een warm en prettig thuis voor de bewoners. Je brengt een ontspannen sfeer en gezelligheid met je mee. Je ondersteunt bij het opstarten van de dag van de bewoners en start daarna met je schoonmaakwerkzaamheden. Je bent betrouwbaar, hartelijk en gastvrij.


Wat heb je nodig?

  • Affiniteit met de zorg.
  • Je hebt plezier in schoonmaakwerkzaamheden.
  • Je vindt het leuk om te koken.
  • Een vriendelijke, gastvrije, rustige en geduldige aard.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor 16 tot 20 uur per week bij WoondroomZorg B.V. (uren worden in overleg vastgesteld). Bij goed functioneren is het onze intentie om je contract te verlengen.
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen
    € 2.025 - € 2.638,- bruto per maand afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
  • Werken in een prettig team.

 

Wil je reageren als medewerker kleinschalig wooninitiatief bij Villa Oigenwois?

Herken jij jezelf in de medewerker kleinschalig wooninitiatief die we zoeken? En zie jij het als een uitdaging om invulling te geven aan deze functie? Schrijf een heldere motivatiebrief en stuur deze samen met je cv naar WoondroomZorg, sollicitatie@woondroomzorg.nl. Je reactie ontvangen we graag zo spoedig mogelijk.


Meer weten?

Marja van Duijn vertelt je graag meer over de functie en werken bij Oigenwois (+31 612536878).

Als we enthousiast zijn over je reactie, maken we graag op korte termijn kennis met je.