Laatste nieuws

Villa Oigenwois begon aan een keukentafel in Lutjebroek met een aantal ouders van kinderen met meervoudige beperkingen. Zij hadden een gezamenlijke ideaal om een droomhuis voor hun kinderen te realiseren. De kinderen zijn inmiddels geen kinderen meer, maar jongvolwassenen. In die tien lange jaren van ontwerpen, bespreken, tekenen, vergaderen, bewoners werven en nog veel meer, is het prille idee uitgewerkt tot concrete bouwtekeningen.

De weg was niet makkelijk en vol uitdagingen. Maar nu is het zover: Voor Villa Oigenwois is op donderdag 21 oktober feestelijk de eerste paal de grond ingegaan. De bouw zal worden uitgevoerd door Aannemingsbedrijf Kuin. Zo komt het huis van hun dromen echt van de grond op de Parklaan in Lutjebroek en kunnen ze eind 2022 eindelijk hun intrek nemen.

"Onbeperkt mooi wonen!" is het motto en een belangrijke mijlpaal hierin is de start van de bouw. Daarvoor is door twee toekomstige bewoners, Arjan Timmer en Hannah Korai, de feestelijke paal geslagen

 

7 december 2021

Ondertekenen zorgovereenkomst met Woondroomzorg.

21 oktober 2021

"Onbeperkt mooi wonen!" is het motto en een belangrijke mijlpaal hierin is de start van de bouw. Daarvoor is door twee toekomstige bewoners, Arjan Timmer en Hannah Korai, de feestelijke paal geslagen.

3 oktober 2021

Omgevingsvergunning bouw Villa Oigenwois aan de Parklaan in Lutjebroek.

21 juli 2016

Oprichting Villa Oigenwois met inschrijving bij de Kamer van Koophandel nummer: 61119520

5 februari 2015

ANBI Beschikking dat Stichting Villa Oigenwois is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling RSIN: 854215505

29 juli 2014

Eerste bouwgroep vergadering

28 januari 2014

Missie en Visie opgesteld door initiatief nemende ouders

2013

Eerste overleg zes ouderparen