Laatste acties

 

Rabobank West-Friesland heeft € 5.000,- bijgedragen aan de realisatie van Villa Oigenwois

Pub Quiz

Vrijdag 18 november wordt er door Lida en Noortje weer een gezellige, uitdagende Pub Quiz georganiseerd in Café de Paus. De volledige opbrengst gaat naar Villa Oigenwois.

Richard en Marleen, broer en schoonzus van onze Patrick hebben de eerste prijs gewonnen met hun team.

Rabo ClubSupport

Jan bedankt iedereen die ons had gesteund!

De chocoladeletter actie heeft een mooi bedrag opgeleverd. Vanavond geschonken door de dames van de ladies Circle 23 de Cogge Rondte. Applaus van Britt!!!

Wat een feest!!! Brommelfestival 2022

De opbrengst van het festival was enorm. Namelijk € 3300,00 gaat voor de helft naar de kinderen van de Baskuul. De leerkrachten willen leuke materialen aanschaffen om mee buiten. De andere helft gaat naar de stichting Villa Oigenwois. Op dit moment wordt er een mooie accommodatie gebouwd voor jongvolwassen bewoners met een (meervoudig) verstandelijke en/of lichamelijke beperking en het geld kunnen ze dus heel goed gebruiken. Ze waren dus ook zeer verguld toen we de cheque met het geld overhandigden.

Via Accountantskantoor Omnyacc heeft Villa Oigenwois twee prachtige kunstkerstbomen ontvangen, inclusief versiering en verlichting. Kerst vieren is een van de meest gezellige dingen die we associëren met het woord Thuis. Dankzij de gulle bedrijven Tuincentrum de Boet en Hofmeister Automotive zijn de nieuwe bewoners al klaar voor de kerst in eigen (t)huis. Nu de muren en het dak nog. 

Onze dank is groot. 

Hierbij willen wij het belteam bedanken die zich hebben ingezet om loten te verkopen van de vriendenloterij. En vooral de mensen die een lot hebben gekocht of hun lot hebben omgezet en ons hierdoor maandelijks steunen, waarvan 40% per lot naar de stichting gaat. 

De mensen die alsnog een lot willen kopen om ons op deze manier te willen steunen kunnen dat doen via de volgende link: 

VriendenLoterij | Steun uw club, vereniging of stichting 

Kijk voor meer van onze acties op onze Facebook pagina