Werken bij


Villa Oigenwois is een nieuw te starten, kleinschalig ouderinitiatief in het gezellige dorp Lutjebroek, waar vanaf oktober 2022, 16 jongvolwassenen met een verstandelijke en/of psychiatrische en/of meervoudige beperking gaan wonen. 

Huiselijke sfeer, kleinschaligheid, liefdevolle aandacht, ontwikkeling en zelfstandigheid zijn de kernwaarden die wij de toekomstige bewoners van Villa Oigenwois willen bieden. Het team dat gevormd gaat worden is er om de bewoners een thuis te bieden; je werkt in het huis van de bewoners en ondersteunt hen bij de invulling van hun goede leven. Villa Oigenwois is een ouderinitiatief; dit betekent dat de ouders en het netwerk van de bewoners blijvend betrokken zijn.

 

Vrijwilligers


Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die we zoeken?

Neem contact op met Deedy Ligthart hier: deedy.ow@woondroomzorg.nl

Vacatures


Vacature: Persoonlijk begeleider (M/V)

Als persoonlijk begeleider ondersteun je de bewoners bij hun sociale en emotionele ontwikkeling. Je begeleidt hen bij het aanbrengen van structuur in de dag en week. Je stimuleert hen hun talenten en interesses te ontwikkelen, hun sociale netwerk te vergroten en om te gaan met wat het leven hen brengt. Je bent er voor de gehele groep en je begeleidt een aantal bewoners individueel. Een aantal bewoners hebben naast begeleiding ook lichamelijke zorg en/of ondersteuning nodig.

Vacature: Woonbegeleider (M/V)

Als woonbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding; het daadwerkelijk begeleiden van de zelfzorg (douchen, tandenpoetsen e.d.) is daarin een onderdeel van je werkdag. Daarnaast geef je een aantal bewoners samen met de persoonlijk begeleider individuele begeleiding op maat. Je vindt het belangrijk iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en te begeleiden, om waar mogelijk de zelfstandigheid te vergroten. Naast de individuele begeleiding haal je ook voldoening uit het werken met de bewoners als groep.