Werken bij


Villa Oigenwois is een nieuw te starten, kleinschalig ouderinitiatief in het gezellige dorp Lutjebroek, waar vanaf oktober 2022, 16 jongvolwassenen met een verstandelijke en/of psychiatrische en/of meervoudige beperking gaan wonen. 

Huiselijke sfeer, kleinschaligheid, liefdevolle aandacht, ontwikkeling en zelfstandigheid zijn de kernwaarden die wij de toekomstige bewoners van Villa Oigenwois willen bieden. Het team dat gevormd gaat worden is er om de bewoners een thuis te bieden; je werkt in het huis van de bewoners en ondersteunt hen bij de invulling van hun goede leven. Villa Oigenwois is een ouderinitiatief; dit betekent dat de ouders en het netwerk van de bewoners blijvend betrokken zijn.

 

Vacatures:


Woonbegeleider

Huiselijke sfeer, kleinschaligheid, liefdevolle aandacht, ontwikkeling en zelfstandigheid zijn de kernwaarden die wij de bewoners van Villa Oigenwois willen bieden. Het team is er om de bewoners een thuis te bieden; je werkt in het huis van de bewoners en ondersteunt hen bij de invulling van hun goede leven. Villa Oigenwois is een ouderinitiatief; dit betekent dat de ouders en het netwerk van de bewoners blijvend betrokken zijn.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een woonbegeleider voor 16 tot 28 uur per week die gemakkelijk contact met onze bewoners maken. Je voelt je bij hen betrokken en weet hoe je met jongvolwassenen met een beperking omgaat. Je bent flexibel inzetbaar (24-uurs zorg) en vindt het belangrijk om bewoners zoveel mogelijk zelf te laten doen en ondersteunt waar nodig. Je ziet de bewoner als jongvolwassene met mogelijkheden, talenten en interesses.

 

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding; het daadwerkelijk begeleiden van de zelfzorg (douchen, tandenpoetsen e.d.) is daarin een onderdeel van je werkdag. Daarnaast geef je een aantal bewoners samen met de persoonlijk begeleider individuele begeleiding op maat. Je vindt het belangrijk iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en te begeleiden, om waar mogelijk de zelfstandigheid te vergroten. Naast de individuele begeleiding haal je ook voldoening uit het werken met de bewoners als groep.

Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, daadkracht en creativiteit om iedere bewoner tot zijn recht te laten komen en een veilige en gelukkige thuisbasis te geven. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf invulling te geven aan de functie van woonbegeleider. Eigen regie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid wordt door ons gestimuleerd.

 

 

 

    Wat heb je nodig?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau en een passende opleiding;
  • Affiniteit met en kennis van mensen met een verstandelijke/psychiatrische en/of meervoudige beperking;
  • Samenwerken en schakelen met verschillende partijen zonder het belang van de bewoner en of de bewonersgroep uit het oog te verliezen;
  • Levenservaring, flexibiliteit, betrokkenheid en een gezonde dosis humor.

 

Wat bieden wij jou?

  • Jaarcontract voor 16 tot 28 uur (variërend) per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salariëring volgens de CAO Gehandicaptenzorg schaal 30/35, afhankelijk van je taken, opleiding en ervaring.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO Gehandicaptenzorg (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering);
  • Een functie met verantwoordelijkheid en eigen regie.

 

Wil je reageren als woonbegeleider bij Villa Oigenwois?

Herken jij jezelf in de woonbegeleider die we zoeken? En zie jij het als een uitdaging om invulling te geven aan deze functie? Schrijf een heldere motivatiebrief en stuur deze samen met je cv naar Villa Oigenwois, infovillaoigenwois.nl.

Je reactie ontvangen we graag zo spoedig mogelijk. Meer weten? Claudia, de coördinator vertelt je graag meer over de functie en werken bij Oigenwois (06-57684401). Als we enthousiast zijn over je reactie, maken we graag op korte termijn kennis met je

Meer weten? Coördinator Claudia vertelt je graag meer over de functie en het werken bij Villa Oigenwois (0657684401)

Vrijwilligers


Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die we zoeken?

Neem contact op met Deedy Ligthart hier: deedy.ligthart@villaoigenwois.nl