Onze villa

Villa Oigenwois is een speels en doordacht wooncomplex aan de Parklaan in Lutjebroek, in de directe omgeving van park de Woid, dagopvang, extra zorg en op loopafstand van winkels. Het gebouw krijgt een huiselijke sfeer in een groene omgeving en is betrokken bij de samenleving door de ligging tegen de bestaande dorpsbebouwing. Villa Oigenwois gaat uit van een bouwwijze die goed is voor mens en milieu en is daarom duurzaam. De grootte van het perceel geeft bewoners de ruimte en de mogelijkheden om veel buiten te zijn en te ondernemen.

De kern van ons plan is dat wij willen zorgen dat onze kinderen samen verder opgroeien in een leefverband met leeftijdsgenoten van gemengde samenstelling qua leeftijd en handicap in een, vanuit onze kinderen bezien, zo normaal mogelijke omgeving.

Normaal betekent voor ons enerzijds een veilige omgeving met veel mogelijkheden voor de noodzakelijke extra zorgbehoeften, evt. dagbesteding en recreatie: een Huis.

Anderzijds betekent normaal voor ons kleinschalig en een echte, gezellige woning met huiselijke, ontwikkelingsgerichte zorgverlening en veel privacy voor onze kinderen en ons.