Hoe kan ik Villa Oigenwois steunen? 

Met uw lot van de VriendenLoterij kunt u ervoor zorgen dat minimaal 40% van uw inleg bij Villa Oigenwois terechtkomt. Hieronder vindt u wat informatie en hoe u zich kunt aanmelden. Binnen ons project is Diana Hilverda contactpersoon en zij kan u meer informatie geven. U kunt haar bereiken per mail: d.hilverda@ziggo.nl

Alle informatie op een rij: 

 • 06-nummer wordt je lotnummer. Deze wordt gekoppeld aan jouw persoonlijke Bingokaarten. We spelen elke week Bingo. Met 1 lot ontvang je voor elke week een unieke Bingokaart.
 • Er is iedere week een Bingotrekking en één keer per maand een lotnummertrekking. Na jouw gratis (Bingo)trekking(en) van december   speel je automatisch betaald verder in de VriendenLoterij. Je betaalt 14,25 euro per lotnummer per maand om aan al deze (Bingo)trekkingen mee te doen. Ook maak je twee keer per jaar kans op extra grote prijzen in de SuperBingo trekking voor 14,25 euro per trekking. Je speelt mee zolang je zelf wilt.
 • Als je aangeeft voor Villa Oigenwois te spelen dan steun je met minimaal 40% van je maandelijkse inleg ons project Villa Oigenwois.
 • Je kunt maximaal 3 loten per speelmaand activeren.
 • De VriendenLoterij houdt iedere week op vrijdag een Bingotrekking en twee keer per jaar een SuperBingo te weten op 28 mei 2021 en 16 oktober 2021. Naast de Bingotrekking houdt de VriendenLoterij iedere woensdag na de laatste Bingotrekking van de maand een trekking op lotnummer.
 • In iedere Bingotrekking valt de wekelijkse hoofdprijs van € 100.000,- gegarandeerd. Voor de overige prijzen geldt: de winkans per Bingokaart - de kans om een prijs te winnen - is ruim 11% per Bingotrekking. Geldprijzen die niet vallen, zullen tenminste eenmaal per jaar gegarandeerd vallen en worden uitgekeerd. Lees hier meer over de winkans.
 • De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens haar privacy statement.
 • Speelt u al mee met een lot in de VriendenLoterij en wilt u met dat lot uw eigen club of vereniging steunen? Neem dan contact op met de Ledenservice.U kunt zebereiken op 088 - 020 1020. Wij staan voor u klaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9:30 uur en 16.00 uur.

Zo meldt u zich aan om mee te spelen: 

 1. Klik hier: https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen.htm
 2. Selecteer: Ik steun een club of vereniging naar keuze
 3. In een nieuw venster kunt u kiezen voor rechts: een club of vereniging naar keuze. Daarna vult u Villa Oigenwois in, en de keuze staat dan in de aanmelding
 4. U vult verder uw gegevens in en volgt de instructies op de website.