Werkgroepen

Om dit project van de grond te laten komen zijn er verschillende werkgroepen gevormd, door ouders en vrijwilligers:

De bouwgroep

Is opgezet om de ideeën van ouders en vrijwilligers om te zetten in een ontwerp en de hele bouw van A tot Z uit te voeren, inclusief het hele bureaucratische proces. De bouwgroep overlegt met de architect, de gemeente, investeerders, de (toekomstige) aannemers, de leveranciers en doet de planning. De bouwgroep bestaat inclusief de 5 bestuurders uit 6 personen: 

 

Simon Kuijn  Projectleider - Vrijwilliger: Ervaring als financieel technisch projectleider/uitvoerder in de bouw en civiele techniek. Wil als vrijwilliger en ervaringsdeskundige dit project mede van de grond tillen.

Martin Ligthart - Ouder: Ervaring als ouder en betrokken geweest bij diverse bouwprojecten. Technische ervaring en inzicht. Oprichter en bestuurder van stichting Merakel geweest tot 01-01-2019.

Angela Slagter - Ouder: Ervaring als ouder en expert op het gebied van wet en regelgeving m.b.t. zorg. Oprichter en bestuurder van stichting Merakel geweest tot 01-01-2019.

Klaas Kroezen - Bestuurder/verwante: Voorzitter van het bestuur met de expertise van financieel planner bewaakt de bouw en organisatiestructuur.

Rudi Seijts - Bestuurder: Enthousiaste vrijwilliger met een bouwkundige en technische achtergrond.

Gabi Steinprinz - Bestuurder/ouder: Ervaring als ouder en werkt binnen educatie en welzijn en educatie. Kijkt daarom naar de ontwikkeling van bewoners en de praktische kant van de bouw.

De fondsengroep

Is opgezet om fondsen en sponsors te vinden voor dit project. Deze groep is niet bezig met investeerders, maar wel voor kleine en grote sponsors (lokaal en regionaal) en de fondsen voor inrichting, spelmateriaal. De fondsengroep bestaat uit 2 personen: 

 

Diana Hilverda - OuderAls moeder van een kind met complexe zorgvraag en met werkervaring in (thuis)zorg weet ik waar de zorgbehoefte het grootste is en waar we het geld voor nodig hebben.

Angela Slagter en Martin Ligthart - Ouders en bestuurders: Gebruiken hun ervaring. 

De zorggroep

Is opgezet om de zorg vorm te geven en de exploitatie van de zorg. De zorggroep bestaat uit 2 personen: 

 

Angela Slagter - OuderZorgmanager en veel ervaring met wet en regelgeving, financiën m.b.t. zorg, kwaliteit van zorg en zorginhoudelijke zaken. Eigenaar WegWijs in Zorg.

Kimberly Dreves - VerwanteErvaring als zus en als zorgmedewerker. Door haar ervaring als zorgmedewerker en in de begeleiding van haar broer, heeft ze goede motivatie en kennis om de zorg op te zetten.

De PR-groep

Is opgezet om een strategie te ontwikkelen om interne en externe informatie te geven aan ouders, belanghebbenden, sponsors en investeerders, en ander publiek. Deze groep verzorgt de website, FB-pagina, maakt flyers en ontwerpt de huisstijl en al het publiciteitsmateriaal. Deze groep bestaat uit 3 personen, die regelmatig overleg hebben met het bestuur: 

 

Gabi Steinprinz: - Ouder/ bestuurderCoördineert de PR en ontwikkelt de PR-strategie. Schrijft de teksten voor de website en flyers en andere externe communicatie. Ondersteunt de ontwerper.

Ellen Dreves - OuderCoördineert de FB-pagina. Haar passie voor fotografie neemt ze mee in haar PR.

Zoltan Korai - OuderErvaring als illustrator en ontwerper. Verzorgt alle visuele elementen van de PR.