Vacature Medewerker Kleinschalig Wonen Villa Oigenwois M/V

 

 Vacature Medewerker Kleinschalig Wonen M/V 

 

 

 Wil jij samen met bewoners, ouders en het team invulling geven aan het goede leven van 16 jongvolwassenen met een beperking? Vind jij het fijn om de bewoners met een beperking te begeleiden en vind je het leuk om hen tijdens groepsmomenten te ondersteunen en hen zorg op maat te geven? We leren je graag kennen als jouw hart sneller gaat kloppen bij het lezen van deze vacature! 

 

Wie zijn wij:

Villa Oigenwois is kleinschalig ouderinitiatief in het gezellige dorp Lutjebroek, waar vanaf oktober 2022, 16 jongvolwassenen met een verstandelijke en/of psychiatrische en/of meervoudige beperking wonen.

 

Huiselijke sfeer, kleinschaligheid, liefdevolle aandacht, ontwikkeling en zelfstandigheid

zijn de kernwaarden die wij de bewoners van Villa Oigenwois willen bieden. Het team is er om de bewoners een thuis te bieden; je werkt in het huis van de bewoners en ondersteunt hen bij de invulling van hun goede leven. Villa Oigenwois is een ouderinitiatief; dit betekent dat de ouders en het netwerk van de bewoners blijvend betrokken zijn. Wil je weten hoe dat eruitziet? Neem een kijkje op onze website: www.villaoigenwois.nl 

 

 Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar zorgzame, hartelijke Medewerker kleinschalig wonen voor 16 tot 20 uur per week. 

 

 Wat ga je doen? In de functie van medewerker kleinschalig wonen maak je deel uit van het team. Jij zorgt voor een huiselijke sfeer en ondersteunt de zorgmedewerkers. Je bereid de maaltijden, bent verantwoordelijk voor de boodschappen, de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en de was. Bij deze taken betrek je de bewoners. Je helpt bij het nuttigen van maaltijden, lichte zorgtaken en activiteiten. Daarnaast zorg je in en om de gemeenschappelijke ruimte voor een warm en prettig thuis voor de bewoners. Je brengt een ontspannen sfeer en gezelligheid met je mee. 

 

Wat heb je nodig 

  • Affiniteit met de zorg. 
  • Je hebt plezier in schoonmaakwerkzaamheden. 
  • Je vindt het leuk om te koken. 
  • Je vindt het leuk om onze bewoners te motiveren om zoveel mogelijk zelf te doen 
  • Een vriendelijke, gastvrije, creatieve en geduldige aard. 
  • Flexibel inzetbaar. 

 

 Wat bieden wij jou? 

Een jaarcontract voor 16 tot 20 uur per week (uren worden in overleg vastgesteld). Bij goed functioneren is het onze intentie om je contract te verlengen. 

Salariëring volgens de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 25. Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 2.093 - € 2.911 bruto per maand afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO Gehandicaptenzorg 

Werken in een prettig team. 

 

Wil je reageren als medewerker kleinschalig wonen bij Villa Oigenwois? 

Herken jij jezelf in de medewerker kleinschalig wonen die we zoeken? En zie jij het als een uitdaging om invulling te geven aan deze functie? Schrijf een heldere motivatiebrief en stuur deze samen met je cv naar Villa Oigenwois, info@villaoigenwois.nl 

Je reactie ontvangen we graag zo spoedig mogelijk.

 

Meer weten? Bel naar 06-83869308 en vraag naar Beau Ligthart, zij vertelt je graag meer over de functie en werken bij Oigenwois. Als we enthousiast zijn over je reactie, maken we graag op korte termijn kennis met je.